Check Injection

Idag kom det äntligen lite snö här i Uddevalla. Jag hade helst åkt till Hunneberg på en fotograferingstur men på bilens instrumentpanel står det ”Check Injection” och ”Service” vilket innebär att bilen måste in på reparation. Därför fick det bli en långpromenad från mitt hem till ett par naturreservat i närheten av staden istället.

emaus_getter_pangfoto_se_U7A3199

Första fotograferingsstoppet blev på Emaus lantgård. Hästarna betade som vanligt på ängen utanför ladugården men getterna verkade misstänksamma mot snön och gick inte ut så länge jag var kvar.

bodelebacken_pangfoto_se_U7A3230

Nästa ställe var ett naturreservat vid Bodele. Där finns ett litet vattenfall som brukar vara ganska tråkigt ur fotosynpunkt. Men med snö på grenar och mönster av snö på marken tyckte jag att det blev mer intressant än vad jag har sett det tidigare.

bodelebacken_pangfoto_se_U7A3270

bodelebacken_pangfoto_se_U7A3267

Skogen i reservatet är ganska rörig och efter den senaste stormen har det blivit mer rörigt med fler omkullfallna träd. Jag tycker om när det finns många döda träd som står upp eller ligger ned på marken. Det gör att skogen känns mer naturlig och vild. Det låg flera träd över den lilla stigen som leder genom området vilket visar att naturvanvårdens skogshuggare inte hunnit dit med sina motorsågar än.

bodelebacken_pangfoto_se_U7A3278

skeppsviken_pangfoto_se_U7A3318

På hemvägen stannade jag till vid Skeppsviken och tog bilder på kranar i Uddevalla hamn.

PAng Foto Menu