Sjön Åsnen, del V och sista delen

asnen_sten_pangfoto_se_U7A0789

Det var busväder i form av stark vind och regn den sista kvällen vid Åsnen. Jag var ensam om att bo på campingen eftersom den stängde för säsongen. Tur att man inte är mörkrädd. På morgonen, dagen efter, var det vindstilla och molnfritt. Kändes som om jag befann mig på en annan planet jämfört med kvällen före.
Jag åkte till en bro söder om Bjurkärr där jag sedan tidigare spanat in en sten i sjön. Stenen såg ut att ha gått sönder i två delar. Ibland var det små krusningar på vattenytan och däremellan helt stilla. Bilderna med en stilla vattenyta tycker jag blev bäst. Förutom stenarna fotade jag vass och näckrosblad. Jagande rovfiskar och skarvar bröt emellanåt den blanka vattenspegeln.

asnen_nackrosblad_pangfoto_se_U7A0758

PAng Foto Menu