Älg och kronvilt

alg_tjur_pangfoto_se_33B0168

kronvilt_pangfoto_se_33B0273

kronvilt_pangfoto_se_33B0313

Min kamera är fortfarande på reparation men jag har fått låna en kamera från Canon under tiden. Tack för det Canon!!!
På morgonen hittade jag en älgtjur och på kvällen kronvilt. Mitt på dagen sov jag två timmar på en klippa vid en sjö. Underbart och välgörande.
Vid tre tillfällen fick jag möjlighet att testa en grej jag köpt nyligen som ger ifrån sig olika sorters vildsvinsljud. Första testet blev på en galt som sov gott i solen. Min förhoppning var att den skulle bli nyfiken och resa sig så att jag skulle få några bilder. Galten öppnade ena ögat lite grann en stund och det var det enda som hände. Trots att apparaten fick spela ut hela sitt register av olika läten. Sedan provade jag även olika läten på två vilande grupper av suggor med kultingar och det blev ingen reaktion där heller. Tyvärr ingen succé alltså.

PAng Foto Menu