Den ensamma eken

I morse körde jag till en ensam ek som jag har fotat några gånger förut. Det var minus 8 grader, lite rimfrost och en molnfri himmel. Jag fotograferade först rakt mot den av solen upplysta himlen. Det har blivit bra bilder med den kompositionen förut men nu blev det mycket dåligt. Istället provade jag flera varianter från olika håll. Jag lyfte upp några snökäppar som stod utmed vägen och lade ner dem i snön så att jag lätt skulle hitta hålen igen och sätta upp käpparna när jag var klar. 

Fristående ek
Fristående ek
Fristående ek
Fristående ek
Fristående ek

 

På hemvägen stannade jag till vid en å och fotade ytterligare ett motiv jag har fotat flera gånger förut.

Frusen å kantad av träd klädda i frost.

Jag hittade även ett nytt motiv i skuggan av ett berg. Jag gillade de starkt gulfärgade istapparna tillsammans med trädstammarna.

Istappar och alträd.
PAng Foto Menu