Sjön Åsnen, del II

mjolknabben_vass_pangfoto_se_U7A0232

Under min vistelse vid Åsnen bodde jag på Mjölknabbens camping i en stuga. Mjölknabben ligger nära naturreservaten Bjurkärr, Hunshult och Agnäs alldeles vid Åsnens strand. Stugan höll en bra standard. Toalett och dusch fanns i en gemensam byggnad trettio meter bort. Bilderna är tagna vid campingen.
När jag fotograferar i skog gillar jag att det är mulet och blött men det ska helst inte regna konstant en hel eftermiddag vilket var fallet när jag åkte till Hackekvarn och Toftåsa myr. Vädret är som bekant inget att göra något åt men jag hade velat gå ut på Toftåsa myr till den holme där det växer 375 år gammal tallskog. På grund av det ihållande regnet fanns det tyvärr ingen möjlighet till en fotopromenad. Hackekvarn verkade däremot inte lika intressant. När jag kom tillbaka till campingen var det nästan mörkt och då klarnade himlen upp i väster. Solen färgade himlen röd och bjöd på en vacker solnedgång.

mjolknabben_solnedgang_pangfoto_se_U7A0368

PAng Foto Menu